• ZOMER AVOND SENIOREN COMPETITIE - incl. 3de helft!

  • Zoals iedereen waarschijnlijk wel te horen heeft gekregen heeft de overheid de maatregelen m.b.t. Corona per 1 juli flink versoepeld. Dit stelt BSC in staat om weer activiteiten voor de leden te gaan organiseren.

    Het idee is om een zomeravondcompetitie te organiseren waarbij er elke vrijdagavond wedstrijden worden gespeeld met zo veel mogelijk senioren BSC teams vanaf vrijdag 24 juli tot en met vrijdag 21 augustus. De wedstrijden zullen in vriendschappelijke vorm worden gespeeld; waarschijnlijk op half veld, 7 tegen 7, 20 minuten. Na afloop van de wedstrijden zou het leuk zijn om de avond met z’n allen af te sluiten in de kantine of op het terras bij BSC onder het genot van een hapje en een drankje.

    Graag vernemen we vóór vrijdag 10 juli of jullie als team mee doen. Dit geeft ons de tijd om alle voorbereidingen te treffen om de RIVM richtlijnen te kunnen inrichten en handhaven en een wedstrijdschema op te stellen voor de komende weken. Als je je team wilt inschrijven, laat dit dan weten aan Thomas Kwakman via e-mail thomaskwakman90@hotmail.com.

    Laten we de vervelende voetballoze periode snel achter ons laten en het nieuwe seizoen goed van start gaan!