• De samenwerking tussen de BSC Soccer Academy en Voetbalschool TIC is specifiek gericht op een optimale voetbal leeromgeving voor de beginnende voetballer.

   

  Hiermee bieden we de talentvolle beginnende voetballer een optimale voetbal leeromgeving, het beste wat er te krijgen is in zuidwest Brabant.

  TIC
  Gijs Bogers van Voetbalschool TIC is gespecialiseerd in het geven van voetbaltrainingen aan jonge kinderen met als doel om Techniek, Inzicht, Co├Ârdinatie en motorische vaardigheden (kracht, snelheid, lenigheid) op een speelse manier te ontwikkelen.

  Samenwerking
  Door de samenwerking met Voetbalschool TIC ontstaat er bij BSC een optimale voetbal leeromgeving voor de beginnende voetballer. Het partnerschap stelt BSC in staat trainingen op maat aan te bieden die perfect aansluiten bij de belevingswereld van de peuters en kleuters, waarbij het plezier & de ontwikkeling van het jonge kind centraal staan.

  In groepsverband met andere kinderen leren omgaan binnen de vaste basisvoorwaarden plezier, veilige omgeving, structuur en een positieve benadering.

  Elk kind moet met een glimlach binnenkomen en met een glimlach weer naar huis gaan.

  Kijk voor nog meer informatie op: www.voetbalschooltic.nl