• VOETBAL.NL APP


    PROGRAMMA, UITSLAGEN EN STANDEN

    De app Voetbal.nl bevat onder andere programma’s, uitslagen en standen van alle KNVB-competities. Zo kan je een lijst samenstellen van favoriete teams, verenigingen en personen die je wilt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld het programma van je kind in je agenda zetten, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer hij/zij moet spelen.

    In het programmaoverzicht zie je de wedstrijden van de teams waar je onderdeel van bent. Welke wedstrijden hier getoond worden is afhankelijk van een aantal instellingen. Wedstrijden die nog niet definitief zijn ingepland of wedstrijden die nog niet gepubliceerd zijn, worden bijvoorbeeld nog niet getoond. Als je klikt op de wedstrijd ga je naar de wedstrijddetails.

    FAVORIETE VERENIGING, TEAMS EN PERSONEN

    Het is mogelijk om verenigingen, teams of personen als favoriet in te stellen. Je kunt deze verenigingen, teams of personen zoeken en vervolgens ook aangeven dat je deze als favoriet wilt volgen. Op dat moment worden wijzigingen die behoren bij deze verenigingen, teams en personen ook op je homefeed inzichtelijk gemaakt. In de details van de verenigingen, teams en personen is meer informatie beschikbaar.