• De BSC Soccer Academy talentendagen

  Schrijf je nu in voor de BSC Soccer Academy talentendagen!

  Heb jij de droom om profvoetballer te worden en wil jij jouw voetbalskills optimaal ontwikkelen? Denk jij dat je talent hebt voor voetbal? Dan is dit je kans! BSC organiseert 4 talentendagen voor voetballers en keepers uit de geboortejaren 2011 t/m 2006  (JO9 t/m JO14) om jezelf in de kijker te spelen. Ook spelers die al regulier voetballen bij BSC en graag hogerop willen kunnen meedoen en zich eventueel kwalificeren voor de Soccer Academy.

  Talentendagen:

  Zondag 10 maart 2019 / Zondag 7 april 2019 / Zondag 28 april 2019 / Zondag 19 mei 2019

  Scouting:
  Tijdens deze talentendagen zijn er scouts van Soccer Upgrade en BSC aanwezig. Zij beoordelen meerdere facetten die je nodig hebt om in de Soccer Academy te mogen voetballen. Facetten zoals bijvoorbeeld motivatie, inzet, techniek en oplossend vermogen.
  Misschien val jij deze dag in positieve zin op en maak jij kans om volgend seizoen in de Soccer Academy van BSC te mogen voetballen. Deelname aan deze talentendagen betekent overigens niet dat je automatisch geselecteerd bent voor de BSC Soccer Academy!

  Kosten:
  Gratis

  Locatie:
  Sportpark Vierhoeven
  R.k.s.v. BSC Roosendaal
  Nispenseweg 1
  4707 RA
  Roosendaal

  Kleding:
  Je dient zelf te zorgen voor geschikte trainingskleding.

  Tijd:
  Inloop en kennismaking: 12:00
  Training: 12:30 - 13:30
  Afsluiting: 13:30 - 14:00
  Zorg dat je op tijd bent!

  Aanmelden:
  Klik op de knop 'Inschrijven talentendag' hiernaast. Vul het aanmeldformulier in en druk op verzenden.
  Je krijgt per e-mail een bevestiging van deelname. Heb je deze bevestiging niet gehad, neem dan contact op via: bsa@bscroosendaal.nl