• SPORTS UPGRADE
 • EXTRA TRAINING
  Naast de reguliere twee wedstrijdtrainingen van de vaste teamtrainer krijgen de spelers uit de Soccer Academy een extra training per week verzorgd door Soccer Upgrade. Tijdens deze training gaan we aan de slag met specifieke ontwikkelpunten. Het team van Soccer Upgrade traint verschillende voetbalvaardigheden, zoals techniek, coƶrdinatie, loopscholing en krachttraining met een eigen ontwikkelde trainingsfilosofie waarbij deelnemers in korte tijd progressie boeken. Door een motiverende coachingsstijl vergroten de trainers tevens het zelfvertrouwen van onze deelnemers.


  SPELERS APP & PERFORMANCE TESTEN
  Soccer Upgrade heeft een speciale app ontwikkeld. Hierin kunnen jeugdspelers zien wat hun sterke en minder sterke punten zijn, hoe ze het doen ten opzichte van hun leeftijdsgenoten en hoe ze zichzelf kunnen verbeteren.
  Het testen van de performance; welke 3X per seizoen plaatsvinden, wordt gedaan d.m.v. voetbalspecifieke oefeningen en hi-tech apparatuur waarmee we o.a. fitheid, sprongkracht en schotkracht meten.
  Het doel van de app is om een objectief beeld te kunnen vormen van de ontwikkeling van een speler. Geen mening of oordeel op basis van de bevindingen van een persoon maar een objectief instrument waarbij de prestaties worden gespiegeld aan en in verhouding staan tot leeftijdsgenoten. Met deze app geven wij een beeld van de voetbalontwikkeling per speler op basis van feiten en niet op basis van meningen. We creƫren bewustwording van de eigen kwaliteiten en helpen bij het (h)erkennen waar verbeterpunten liggen.

 • Inlog spelers app

  HOE LOG JE IN BIJ DE SPELERS APP?
  Je kunt ten eerste alleen maar inloggen als je een deelnemer bent van de BSC Soccer Academy en deelneemt aan de trainingen en performancetesten van Soccer Upgrade.
  Van Soccer Upgrade heb je een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen per e-mail. Wanneer je klikt op de 'Inlog Spelers app' button hier rechtsboven, dan kom je op de pagina van Sports Upgrade. Hier vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in.

 • SUS Kaart