• SPONSORBELEID VAN BSC

  SPONSORBELEID BSC

  Bij B.S.C. zorgen wij ervoor dat een sponsorbijdrage ten goede komt voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele vereniging. We streven er voortdurend naar om het "clubkader" (trainers, begeleiders,  enzovoorts) optimaal te begeleiden.  Maar ook tastbare zaken op onze accommodatie worden mede betaald met de sponsorgelden. 

  WAAROM SPONSORING?

  Sportsponsoring is een instrument waarmee jij jouw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt jou in staat om jouw bedrijfsnaam, product of dienst te presenteren, terwijl jij tevens een belangrijke rol speelt als ‘supporter’ van BSC.

  Wij zien dat als een win- win- win situatie en hebben een sponsorbeleidsplan waarin we uitgaan van onze gezamenlijke belangen. Gezamenlijk voordeel behalen en een relatie opbouwen, waarbij we samen meer willen doen dan alleen over geld praten. Onze levendige vereniging hecht veel waarde aan een langdurige samenwerking, wij zijn ervan overtuigd dat we altijd een juiste invulling aan jouw sponsorwensen kunnen geven.  Genoeg redenen dus om deel uit te gaan maken van de groeiende club van sponsoren.

  Interesse? Spreek ons aan of een telefoontje naar Kees Roks: 0651092195 of email naar sponsorcommissie@bscroosendaal.nl is voldoende.

  RESULTATEN

  Sponsorresultaten zijn direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van onze club, maar vooral ook "fysiek" in de vorm van communicatie-uitingen op ons sportpark Vierhoeven. Wat dacht je van shirtsponsoring in combinatie met bordsponsoring? Of wil jij liever adverteren op onze website, op een beeldscherm in de kantine, in het clubblad "GroenWit" of wedstrijdbal-sponsor? Daarnaast zijn er mogelijkheden om jouw (bedrijfs)naam aan een toernooi te verbinden? Of zie jij meer iets in het Talent Support Program, het project van de BSC Soccer Academy. 

  TALENT SUPPORT PROGRAM

  Talent Support Program, het project van de BSC Soccer Academy, helpt ons om de voetbalopleiding en ambities nog beter te kunnen faciliteren. We vragen sponsoren om te investeren in talent en daarmee een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van een jeugdspeler.

  Bedrijven en particulieren kunnen zich als persoonlijk sponsor binden aan een team of individuele jeugdspeler. Het gesponsorde bedrag komt altijd ten goede aan de BSC Soccer Academy.