• SPONSOR WORDEN

  Wij kunnen onze sponsors niet vaak genoeg bedanken, want zonder de bijdrage van en de samenwerking met onze partners wordt het erg lastig om bepaalde doelstellingen te behalen en wensen waarheid te laten worden. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden.

   

  Leden en supporters maar zeker ook sponsors willen trots zijn op hun club BSC. Deze gezamenlijke sportbeleving verhoogt het plezier en de verbondenheid. BSC hoopt haar positieve imago, haar maatschappelijke betrokkenheid en het gemeenschappelijke goede doel KiKa direct en indirect uit te stralen op de ondernemingen en weldoeners die BSC een warm hart toedragen.

  De algemene prestatiedoelstelling voor het heren en dames vlaggenschip van BSC ligt op het hoogste amateurniveau. Om die doelstelling te kunnen verwezenlijken is een goede jeugdopleiding onmisbaar. alleen op die manier krijgen getalenteerde jeugdspelers een kans om zich te ontwikkelen tot voetballers die het topamateurniveau aan kunnen. Om dat te kunnen realiseren zijn extra faciliteiten noodzakelijk. De financiering ervan kan niet zonder de hulp van onze sponsors worden gerealiseerd.

  Onze sponsoren staan dan wel niet zelf in het veld, de bal kan niet blijven rollen zonder hun steun. Met deze bijdrage steken sponsoren BSC dan ook op geweldige wijze een hart onder de riem. Tegelijkertijd biedt het lidmaatschap vele voordelen en kan het ook een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een onderneming. In dat opzicht mogen we dan ook gerust zeker spreken van een wederzijds belang en win-win situatie.

  Wil jij sponsor worden van BSC? Kijk op de pagina sponsorpakketten wat er mogelijk is of neem contact op met Kees Roks via e-mail: sponsorcommissie@bscroosendaal.nl