• Rubriek: Hoe is 't nou? - met BSC'r Rick Schimmel

 • Normaal gesproken zien wij BSC'rs elkaar langs en/of op het veld, in de kantine. Het zijn de gesprekken, de knikjes, de glimlachen die we van elkaar missen...en de liefde voor voetbal uiteraard :) Omdat we elkaar nog een tijdje niet zullen zien of spreken, interviewen we elke week een paar BSC'rs met clubhart en stellen wij de vraag: 'Hoe is 't nou?'

  De aftrap aan onze hoofdtrainer van BSC1 : Rick Schimmel.

  We vroegen Rick hoe hij zijn tijd nu besteedt, nu er geen voetbal is?
  'Nu er geen voetbal is heb ik regelmatig contact met mijn trainers Ad Straver en Bas Antens. Het programma voor het nieuwe seizoen is klaar. In de groepsapp met de spelers heb ik een filmpje geplaatst met de belangrijkste vraag hoe het met iedereen gaat, of ze nog in goede gezondheid zijn? Verder heb ik mijn werkzaamheden vanuit thuis, mijn baan in de oliesector gaat gewoon door'. 

  Wat mis je het meest aan BSC?
  'Het meest mis ik het trainen met de spelers, het praatje, het lachen, het gemis van de jeugdspelers die lekker aan het trainen zijn, de kantinemensen, de terreinmannen...eigenlijk mis ik gewoon BSC!'

  Wat zijn je verwachtingen voor volgend seizoen?
  'Verwachtingen zijn moeilijk in te schatten op dit moment vind ik. Wanneer kunnen we of mogen we weer starten? Een wereld met 1,5 meter afstand wordt erg lastig bij een teamsport. Mochten we toch weer kunnen beginnen zullen we zeker weer meedoen voor promotie!'

  Wil je nog iets kwijt?
  'Ik wens iedereen het allerbeste! Stay safe is het motto. Ik wil ook mijn respect uitdragen aan de mensen in de zorg en met name Freek Roovers, 1 van onze spelers, die overuren maakt op dit moment'.