• Reanimatie cursus aangevuld met AED training bij BSC!

 • CURSUS REANIMATIE aangevuld met AED TRAINING bij BSC
  BSC hoopt eind januari 2019 een nieuwe cursus op te kunnen starten voor beginners reanimatie, zodat zoveel mogelijk mensen bekend worden met reanimatie en ook kunnen en mogen reanimeren na het behalen van een certificaat via deze cursus.

  HEB JIJ INTERESSE?
  Ben jij geïnteresseerd dan kun jij je per e-mail aanmelden: rens57deijkers@gmail.com
  Zodra we een groep van minimaal 6 personen hebben kunnen we hiermee starten. De cursus wordt gegeven door het NMT op 1 avond van ongeveer 2,5 uur.
  De prijs bedraagt € 27,50 p.p. bij een minimaal aantal van 6 personen. Indien jij lid bent van BSC worden de kosten door BSC betaald.
   
  NMT:
  BSC is reeds in het rijke bezit van een aantal mensen die deze AED kunnen bedienen en tevens kunnen reanimeren. Al enige jaren worden hiervoor herhalingscursussen gegeven door de Stichting Reanimatie opleidingen NMT (Nederlands Mobiel Team). Een stichting die wordt geleid door Ton van Vlimmeren en Bart Sprengers.
  Verdere info vind je op de site van de NMT: http://www.nmtreanimatie.nl/us/introduction
   
  WAAR VIND JE DE AED'S BIJ BSC
  Zoals bekend hangt er één in het wedstrijdsecretariaat en één bij de beheerder van de kleedaccommodatie van BSC. Locaties worden nog nader bekend. Dit apparaat (AED) kan levensreddend zijn bij een acute hartstilstand.