• BSC Voetbal Academie Partnerships

  De ambities en toekomstplannen van de BSC Voetbal Academie zijn groot! Vanaf januari 2021 wordt er in samenwerking met de KNVB en NMC-Bright toegewerkt naar een certificering van de jeugdopleiding.

  Dergelijke ambities vragen investeringen in faciliteiten, mensen en organisatie. De partners die BSC  ondersteunen in hun ambitie krijgen daar een hoop exposure voor terug. Een ongekend pakket aan marketing en promotie activiteiten zorgen voor een bereik lokaal op de vereniging, het sportpark, de gemeente Roosendaal en ver daar buiten.

  Partners die instappen maken ook direct deel uit van het partnership netwerk waarin kansen liggen om contacten te leggen en netwerken uit te breiden.  Maandelijkse netwerk activiteiten, diverse programma’s om organisatie en personeel fit en vitaal te houden, bedrijfsuitjes en teamwork-trainingen.

  Een ongekend pakket aan promotie en marketing activiteiten zorgt voor lokale, gemeentelijke en regionale exposure in West-Brabant. Reclame uitingen op LED schermen op het hoofdveld en op strategische plekken in de gemeente Roosendaal. Flexibel en gericht een grote regionale doelgroep bereiken. In een persoonlijk gesprek wordt een pakket op maat vastgesteld, perfect passend en aansluitend op de behoefte. Creatief, conceptmatig, onderscheidend en doeltreffend. Van uitgebreide campagnes tot actiematige uitingen.

  BSC zoekt op dit moment nog een aantal partners die een serieuze bijdrage willen leveren aan de realisatie van een regionale jeugdopleiding. De club draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap en biedt haar partners de mogelijkheid om ook hierin een substantiële inbreng en impact te hebben. 

  BSC is de club met ambitie, een club volop in beweging! Op zoek naar bereik en naamsbekendheid in zuidwest Brabant, onder een grote diversiteit aan doelgroepen? Neem contact op met voorzitter@bscroosendaal.nl of sponsorcommissie@bscroosendaal.nl / bellen / appen mag uiteraard ook naar:  06 11629681