• BSC Voetbal Academie Partnerships

  De ambities en toekomstplannen van de BSC Voetbal Academie zijn groot! Vanaf januari 2021 wordt er in samenwerking met de KNVB en NMC-Bright toegewerkt naar een certificering van de jeugdopleiding.

  Dergelijke ambities vragen investeringen in faciliteiten, mensen en organisatie. De partners die BSC  ondersteunen in hun ambitie krijgen daar een hoop exposure voor terug. Een ongekend pakket aan marketing en promotie activiteiten zorgen voor een bereik lokaal op de vereniging, het sportpark, de gemeente Roosendaal en ver daar buiten.

  Partners die instappen maken ook direct deel uit van het partnership netwerk waarin kansen liggen om contacten te leggen en netwerken uit te breiden.  Maandelijkse netwerk activiteiten, diverse programma’s om organisatie en personeel fit en vitaal te houden, bedrijfsuitjes en teamwork-trainingen.

  Een ongekend pakket aan promotie en marketing activiteiten zorgt voor lokale, gemeentelijke en regionale exposure in West-Brabant. Reclame uitingen op LED schermen op het hoofdveld en op strategische plekken in de gemeente Roosendaal. Flexibel en gericht een grote regionale doelgroep bereiken. In een persoonlijk gesprek wordt een pakket op maat vastgesteld, perfect passend en aansluitend op de behoefte. Creatief, conceptmatig, onderscheidend en doeltreffend. Van uitgebreide campagnes tot actiematige uitingen.

  BSC zoekt op dit moment nog een aantal partners die een serieuze bijdrage willen leveren aan de realisatie van een regionale jeugdopleiding. De club draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap en biedt haar partners de mogelijkheid om ook hierin een substantiële inbreng en impact te hebben. 

  BSC is de club met ambitie, een club volop in beweging! Op zoek naar bereik en naamsbekendheid in zuidwest Brabant, onder een grote diversiteit aan doelgroepen? Neem contact op met voorzitter@bscroosendaal.nl of sponsorcommissie@bscroosendaal.nl

 • Plus Gommers

  Plus Gommers is ingestapt als strategisch partner van BSC om samen te bouwen aan een nieuwe toekomstbestendige vereniging. Samen investeren in een verdere professionalisering van faciliteiten, organisatie en deskundigheid op het gebied van voetbalopleiding en persoonlijke ontwikkeling.

  De nieuwe kleedkamerinrichting is gerealiseerd door DPS Company en onderdeel van een omvangrijk regionaal exposure pakket. Partners die instappen maken ook direct deel uit van het partnership netwerk waarin kansen liggen om contacten te leggen en netwerken uit te breiden.

  meer info over PLUS Gommers

 • Jongmans Fysiosupport

  Vanaf seizoen 2021 - 2022 sluit ook JONGMANS-FYSIOSUPPORT aan als partner van de BSC Voetbal Academy. Een voorwaarde voor een voetbalopleiding op niveau is uitstekende sportfysiotherapie.

  Met een Master Sportfysiotherapie en zes jaar ervaring als sportfysiotherapeut van NAC Breda in zijn bagage heeft Paul een berg aan ervaring.

  Jongmans-FysioSupport werkt intensief samen met het Sportzorg Team van Aleco Sport Visions. Er is een uitgebreid netwerk van verschillende (para)medische disciplines  waarmee we dagelijks op professionele en plezierige wijze samenwerken.

  Jongmans Fysiosupport neemt momenteel zijn intrek in de ruime verzorgingsruimte van BSC die wordt verbouwd tot praktijkruimte (zie foto's). Elke (sport)blessure kan hier van A tot Z uitstekend begeleid worden.

  Het partnerschap met Jongmans-FysioSupport en de intensieve samenwerking met het Sportzorgteam van Aleco zorgen ervoor dat spelers alle dagen van de week toegang krijgen tot professionele sportzorg.

  meer infomatie over Jongmans