• Overschrijving

  Een overschrijving aanvragen doe je digitaal. Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

  Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

  De overschrijving dient digitaal door de nieuwe vereniging te worden aangevraagd. De speler behoort zich eerst af te melden bij de oude vereniging. Hier ontvangt de speler zijn/haar relatiecode, waarmee de overschrijving naar de nieuwe vereniging kan worden aangevraagd. De KNVB en de oude vereniging worden automatisch op de hoogte gebracht. Onderstaande regels zijn van toepassing;

  Spelers van de leeftijdscategorie Onder 6 t/m Onder 12;

  Overschrijvingen die het gehele jaar kunnen plaatsvinden Spelers van de leeftijdscategorie Onder 6 tot en met Onder 12 kunnen alleen overgeschreven worden met wederzijds goedvinden van de te verlatende vereniging. 

  B-categorie; De teams die spelen in de overige klassen, inclusief alle junioren en pupillen die uitkomen in de Jeugd Onder even klassen en alle meiden junioren/pupillen die uitkomen in de meidencompetitie.

  De overschrijving naar een andere vereniging is in principe altijd mogelijk

  A-categorie; JO19, JO17, JO15; eerste klasse en daarboven - JO13; Hoofdklasse en daarboven

  De overschrijving moet uiterlijk 15 juni, 23.59 uur zijn aangevraagd bij en door de nieuwe vereniging.

  Verzoeken aangevraagd van 16 juni van ieder jaar tot en met 15 april van ieder jaar worden per direct na afmelding van de te verlaten vereniging automatisch verleend.

  Verzoeken aangevraagd in de periode 16 april tot en met 15 juni van ieder jaar worden verleend per 1 juli van ieder jaar. Verzoeken aangevraagd van 16 juni van ieder jaar tot en met 15 april van ieder jaar worden per direct na afmelding van de te verlaten vereniging automatisch verleend. 

  Verzoeken aangevraagd in de periode 16 april tot en met 15 juni van ieder jaar worden verleend per 1 juli van ieder jaar. 

  Om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien is er een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen en de antwoorden op deze vragen: https://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/overschrijvingen/nationale-overschrijvingen