• Knallend het nieuwe jaar in!

  • Het bestuur is erg blij en trots dat we het nieuws naar buiten kunnen brengen dat Rick Schimmel ook het komende seizoen 2019/2020 trainer blijft van BSC Heren 1! We zijn erg tevreden over de aanpak van onze trainer, de betrokkenheid bij de totale vereniging en uiteraard de stappen die het eerste team in het afgelopen half jaar heeft gemaakt.

    Ook blij en trots is het bestuur op de overeenkomst met Bas Antens. De huidige assistent trainer van Heren 1 wordt het aankomende seizoen de trainer van het Belofte Team van BSC ! Bas is in de afrondende fase terecht gekomen van de KNVB opleiding UEFA C, welke hij aan het begin van dit seizoen is gestart.

    We kijken als club graag naar de toekomst want die ziet er goed uit! Dat we nu al naar buiten kunnen brengen dat Rick aanblijft als hoofdtrainer en Bas, binnen de club, een volgende stap zet in zijn trainerscarriƩre zegt een hoop. Stabiel en structureel aan de slag met de toekomst!

    Het komende half jaar gaan we op zoek naar de juiste aanvullingen (o.a. assistent trainer heren 1) en uitbreidingen in de staf van heren 1 en het belofte team.