• Jij wilt lid worden van BSC? Je bent van harte welkom!

  Proeftrainen
  Voordat je je gaat inschrijven als lid van onze vereniging mag je eerst de sfeer proeven van een training. Je bent van harte welkom voor twee gratis proeftrainingen. Om je hiervoor aan te melden, stuur je:

  - voor jongens een e-mail naar jeugdzaken@bscroosendaal.nl 
  - voor meisjes een e-mail naar meiden@bscroosendaal.nl

  om een afspraak te maken.

  Vermeld in deze mail duidelijk je naam, geboortedatum en mobiel telefoonnummer, zodat wij kunnen beoordelen met welk team je het beste kunt meetrainen. De coördinator van BSC neemt vervolgens spoedig contact op om een afspraak te maken voor de proeftrainingen.

  Hoe word jij lid?
  Wil je na de proeftrainingen lid worden? Volg dan onderstaande stappen;

  Stap 1: Inschrijfformulier invullen
  Klik op 'Inschrijfformulier' en je wordt naar een formulier geleid waarin je jouw gegevens kunt invullen. Vul deze velden naar waarheid in. De velden met een * zijn verplicht, anders kan de ledenadministratie jouw inschrijving niet verwerken.
  Aan het einde van het formulier type je de code na die bij 'Chapta' gevraagd wordt. Dit is een veiligheidscheck. Daarna druk je op verzenden en wordt jouw inschrijving naar onze ledenadministratie verzonden.

  Stap 2: Bevestiging Inschrijving
  Wanneer jij je inschrijft bij BSC verwerkt de ledenadministratie jouw inschrijving. Zodra jouw inschrijving binnen is gaat deze in behandeling en krijg je een bevestiging.

  Stap 3: Contributiefactuur
  Op het moment dat jij kunt aansluiten bij een elftal/team dat bij jou past, dan ontvang jij vanuit de ledenadministratie een contributiefactuur inclusief het verschuldigde inschrijfgeld à € 10. De factuur ontvang je op het emailadres dat je hebt opgegeven tijdens jouw aanmelding, zorg er dus voor dat dit correct is ingevuld.

 • INSCHRIJFFORMULIER

 • Contributie 
  Voor het seizoen 2023 - 2024 bedraagt de contributie voor leden van BSC; 

  • Senioren (vanaf 18 jaar & ouder)  € 226,50

  • Senioren 7x7  (vanaf 18 jaar & ouder)  € 79,50

  • Junioren (O13 t/m O19) € 189,50
  • Jeugd (O9 t/m O12)  € 177,50
                  
  • Jeugd (O6 t/m O8)   € 49,50
                  
  • Stille leden:  € 65,00

  Gezinskorting
  Als er meerdere gezinsleden voetballen bij BSC, hoeven alleen de 2 (hoogste) contributiebedragen voldaan te worden. Voor de overige leden betaalt u alleen de KNVB bijdrage van €15,- + inschrijfkosten bij een nieuw lid. Dit geldt echter niet als er meerdere gezinsleden in de Voetbal Academy voetballen.

   Lidmaatschap algemeen

  • Het boekjaar, tevens verenigingsjaar, loopt van 1 juli tot en met 30 juni;
  • Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van het boekjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken;
  • Wanneer het lidmaatschap in de loop van een boekjaar eindigt, blijft niettemin de contributie voor het gehele boekjaar verschuldigd. Slechts in bijzondere gevallen is restitutie (achteraf) mogelijk;
  • Opzeggen van een lidmaatschap dient aan het einde van het lopende seizoen en ten minste voor 1 juli te gebeuren. Wanneer een opzegging niet en/of niet tijdig wordt doorgegeven aan onze ledenadministratie dan blijft niettemin de contributie voor het gehele boekjaar en dus het volledige nieuwe seizoen verschuldigd.

  Ledenadministratie
  Adreswijzigingen, vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de ledenadministratie kan per e-mail: ledenadministratie@bscroosendaal.nl

  Voor informatie en/of vragen m.b.t. tot jeugd kunt u een bericht sturen naar jeugdzaken@bscroosendaal.nl
  Voor informatie en/of vragen m.b.t. tot senioren kunt u een bericht sturen naar ledenadministratie@bscroosendaal