• Dutch Easter Cup

  Na eerdere succesvolle edities van de Dutch Easter Cup, organiseert BSC ook dit jaar weer in samenwerking met Dutch Soccer Tournaments een tweede toernooi in het paasweekend.
  Wij verwelkomen verschillende Nederlandse, Belgische, Schotse, Engelse en Ierse clubs die komen strijden tegen onze teams van de U10 tot en met de U15.

  Zaterdag zal het toernooi worden geopend om 9:00 en paaszondag zal aan het einde van de middag, na de prijsuitreiking het toernooi feestelijk afgesloten worden. Naast de wedstrijden zijn er genoeg andere activiteiten om je een dag kostelijk te vermaken, zoals: de speedmeter, het gatendoel, panna 3 in 1 en je kunt een gokje wagen om het gewicht van de paashaas te raden. Uiteraard kun je ook gewoon lekker van het zonnetje genieten op de tribune of het terras van de kantine.

  Alle spelers krijgen na een weekend voetballen een medaille mee naar huis. De eerste 3 teams winnen daarbij een trofee. En er wordt een prijs uitgereikt aan de beste speler, de beste keeper en de Fair Play Cup.

   

  Meer informatie over de organisatie en het toernooi: www.dutcheastercup.com