• De toekomst van BSC

 • Beste BSC’ers

  We hopen dat jullie en jullie naasten nog allen in goede gezondheid verkeren.

  In een eerdere communicatie hebben we verteld dat we de club in een winterslaap houden zolang de Corona crisis zich aanhoudt. We hadden toen nog wel de hoop maar niet de verwachting dat 6 april de datum zou zijn dat we weer de wei in mochten en de activiteiten bij BSC weer op konden starten. Helaas, sinds begin deze week, weten we inmiddels beter. Het seizoen 2019 – 2020 zit er helaas op. De inkomsten uit de kantine vallen volledig weg, grote en kleine evenementen kunnen niet doorgaan waardoor we ook een hoop extra inkomsten mislopen. Bij gebrek aan inkomsten kun je als bestuurder eigenlijk alleen maar de schade proberen te beperken door op de doorlopende kosten te besparen.

  We zien op de sociale & reguliere media de discussie ontstaan over contributies en abonnementen waarbij steeds terug komt dat we begrip moeten tonen en elkaar moeten steunen, ook hierin. Om de continuïteit van de vereniging te kunnen waarborgen vragen en rekenen we op jullie steun door niet te vragen wat komt er terug maar ons te richten op wat komt er nog aan.

  We hebben besloten om per direct alle velden in onderhoud te laten nemen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat, zodra we weer mogen, we ook daadwerkelijk weer op de velden kunnen. We hopen dat we begin / half juni weer langzaam aan de gang mogen. Kortom we weten allemaal wat we de komende tijd niet meer gaan doen, dus de vraag is; wat we dan wel gaan doen zodra het weer kan?

  Activiteiten vanuit de club (data in juni / juli / augustus);

  1. Clubkampioenschappen jong & oud
  2. Familiedag
  3. Koe schijten
  4. Seizoen afsluiting
  5. Oefenduels van de dames & heren selectie

  Activiteiten op ons sportpark en velden;

  • Soccer Academy extra trainingen
  • Soccer Academy Performance Test
  • Voetbalkamp, 5 dagen 20 juli t/m 24 juli
  • Voetbalkamp, 5 dagen 17 augustus t/m 21 augustus

  Info & inschrijven via: www.voetbalschooltic.nl 

  Extra informatie en antwoorden op veel gestelde vragen m.b.t.

  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

  BSC blijft jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen betreffende het Corona Virus en de impact op de vereniging. We houden jullie uiteraard ook op de hoogte van positieve ontwikkelingen, want die zijn er zeker ook! De definitieve data voor de diverse activiteiten in juni / juli / augustus worden zodra dat het mogelijk is gecommuniceerd. Alles uiteraard onder voorbehoud.

  Voor nu, blijf gezond en sterk! We komen er samen doorheen, vraag om hulp als dat nodig is, volg de richtlijnen van het RIVM en let een beetje op elkaar!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van BSC Roosendaal