• KOOP EEN ONLINE LOT HIER!

 • De Grote Clubactie 2020

  Zaterdag 19/9 gaat de Grote Club Actie van start en ook dit jaar doen wij natuurlijk mee. Alleen denken wij dit jaar buiten het (loten)boekje en gaan we het anders doen! Wij gaan namelijk niet meer langs de deuren. In verband met corona vinden wij het niet verantwoord om onze jeugd te motiveren langs de deuren te gaan en zo onnodig in contact te komen met mensen.

  Wat gaan we wel doen?
  Alleen de spelers/ouders van de JO7 t/m de JO12 krijgen deze week lotenboekjes van hun trainers en er zal een begeleidende uitleg gegeven worden hoe je op een verantwoorde manier de lootjes kunt verkopen. Tevens wordt deze uitleg gecommuniceerd via de groepsapps aan de ouders.

  Ons motto voor deze jonge verkopers is: ‘Verkoop alleen ‘fysieke’ lootjes uit het boekje binnen jouw vertrouwde naaste omgeving’. Fijn daarbij is de speciale QR-code op de voorkant van het lotenboekje met verkooplink die je op afstand kunt scannen met je telefoon. Na het scannen krijg je een directe doorverwijzing naar onze online verkooppagina en kun je een lootje kopen.

  Wat nog meer...?
  De rest van BSC en mensen die BSC een warm hart toedragen willen we digitaal laten verkopen. Wij zullen via de mail, groepsapps, social media en op onze website de link delen waarmee je direct op onze digitale verkooppagina terecht komt. Zo kun je heel gemakkelijk en op gepaste afstand een lootje kopen. Je hoeft alleen maar het aantal en je adresgegevens + IBAN banknummer in te voeren...druk op verstuur en je ontvangt een mail met jouw lot(en). Daarnaast hangen in de kantine postertjes en liggen er flyers met onze persoonlijke QR-code en verwijzing naar onze website.

 • Geen ontkomen aan ;)

  Kortom de komende weken ontkomt geen BSC’r aan de Grote Club Actie. 
  We hopen dan ook dat iedereen zich inzet voor deze actie, anderen aanspoort om een lootje te kopen en/of zelf een lootje (of meer) koopt. Zo kunnen we zoveel mogelijk geld binnen slepen om ons streefdoel van €3000,- te halen. De opbrengst willen wij gebruiken om nieuwe materialen voor onze jeugd; de toekomst van BSC, te kopen.

  Samen staan we sterk in deze tijd!

  Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!

   

  Online lot(en) te koop, klik op deze link >>

 • KOOP EEN SUPERLOT!

  Een normaal lot kost €3,- per stuk, waarvan €2,40 naar de clubkas van BSC gaat. Naast een gewoon lot kun je ook een superlot van €150,- kopen, deze staat gelijk aan 50 loten. Zo steun je BSC op een geweldige manier en maak je 50x kans op het winnen van mooie prijzen!

  Hoe dan?

  Je hoeft natuurlijk geen 50 lootjes te kopen! Stuur een mail naar info@bscroosendaal.nl, stuur een appje of bel naar: 06-28176717 of meld je op de club bij Sanne Korteweg-Maris, John Willemse of meld je bij de bar. Na inschrijving ontvang via de mail de 50 loten en wordt er bij keuze automatische incasso binnenkort €150,- afgeschreven. Of je betaalt €150,- cash. Dat mag uiteraard ook.

  Voor wie?

  Een superlot is bijvoorbeeld leuk als sponsor van BSC, maar ook (senioren)teams zijn bij uitstek de perfecte kopers voor een superlot. Lekker makkelijk, 1 iemand neemt de leiding, int van iedereen het X-bedrag om samen €150,- te hebben voor het superlot.