• Cycle Sensation 2019

 • Je kunt je nog inschrijven!

  BSC & Cycle Sensation 2019

  Zaterdag 2 februari 18:00 – 21:00 uur

  !!! Geld inzamelen voor KiKa !!!

  Donatie € 20,- per persoon

  Ieder jaar organiseert Team Doelbewust (een Roosendaalse stichting die acties organiseert voor het inzamelen van geld tegen kanker) een evenement in de St-Jan Kerk te Roosendaal genaamd Cycle Sensation. Kijk maar eens op hun website: teamdoelbewust.nl

  Gezien de maatschappelijke betrokkenheid van BSC en het adopteren van Kika als goed doel, hebben wij dit jaar besloten mee te doen aan dit evenement. In totaal bezetten wij 15 fietsen gedurende 3 uur in blokken van telkens 1 uur (18.00-19.00 / 19.00-20.00 / 20.00-21.00) 

  De deelnemers fietsen in blokken van 1 uur, bijvoorbeeld in estafette vorm waarbij je elkaar na 15 minuten afwisselt. Het tempo en de tijdsduur van het fietsen per persoon is dus niet van belang en onderling te bepalen.

  BSC ziet graag zoveel mogelijk teams deelnemen, dus schrijf je snel in!

  Heeft jullie team een BSC (wedstrijd)shirt met het “KiKa-logo” dan verzoeken we deze tijdens het fietsen aan te trekken.

  De leider/aanvoerder van jullie team vult de namen in op het deelnameformulier, verzamelt het geld en draagt het af aan BSC. Zodra de lijst compleet is stuur je deze naar voorzitter@bscroosendaal.nl en volgen verdere instructies per e-mail.

  Er zijn deelnamelijsten achter de bar beschikbaar!

  De 20 euro deelnamekosten per persoon (tevens donatie aan KiKa) dient door jullie zelf te worden voldaan. Je kunt jezelf natuurlijk ook door je familie, vrienden en kennissen laten sponsoren, dan hoef je zelf niks te betalen.

  Op de avond zelf, zal het bestuur namens BSC en al haar deelnemers, Team Doelbewust een cheque aanbieden met alle ingezamelde sponsorgelden.

  Zowel onze heren en dames selectie teams doen al mee! Het beloofd wederom een gezellig evenement te worden. Zet Zaterdag 2 Februari dus in jullie agenda en ga alvast aan de slag met het vinden van mensen die jullie de 20 euro willen sponsoren!

  Met sportieve groet, BSC Roosendaal