• Carnaval 2019 Reclamestoet Promotiestunt BSC Soccer Academy

  Zaterdag 2 maart liepen wij met een aantal BSC'rs met de reclamestoet mee. Op deze manier wilden wij op een ludieke manier aandacht geven aan de komende talentendagen van onze BSC Soccer Academy.
  Wij hadden drie spelers bij ons die steeds 1 kind uitnodigden uit het publiek om een potje te voetballen. Het uitgenodigde kind kreeg een voetbalhesje om met de tekst: 'A'k jou nie aar', het thema van carnaval Roosendaal 2019. Het uitgenodigde kind scoorde ;), waardoor ze kampioen werden. Wat een feest! De boodschap was duidelijk 'A'k jou nie aar!'.

  Alle kampioenen zijn door fotograve Vera Gijzen gefotograveerd. Mocht jouw topper erbij zitten en je wilt graag een hoge resolutie versie van de foto digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: 
  prenmarketing@bscroosendaal.nl

  BN de Stem schreef dit prachtig stukje over onze promotie actie:

  ,,Je kunt het zien als een extra voetbalschool binnen een amateurvereniging. Jonge talentvolle voetballers kunnen zich beter ontwikkelen bij ons op voetbalgebied en eventueel klaar stomen voor een voetbalcarrière op een hoger niveau. Een talent dat bij de BSA meedoet gaat drie keer per week trainen. Twee trainingen blijven door de vaste BSC trainer. Één extra training is bij Soccer Upgrade, die aan de slag gaan met specifieke ontwikkelpunten. En de sportzorg van de talenten is in handen van Aleco Sport Visions,"vertelt Sanne Dols, bestuurslid PR & Marketing BSC.

  Om de talentendagen te promoten is een ludieke ‘act’ bedacht in de reclamestoet van de optocht met een groepje BSC’ers. Tijdens het lopen in de stoet, spelen kinderen twee tegen twee een potje voetbal met een scheidsrechter. ,,We hebben echter maar drie kinderen bij ons. Het is de bedoeling dat er elke keer een kind uit het publiek meedoet om een team te versterken. Dit kind maakt vervolgens de winnende goal, waardoor het team dankzij dit talent kampioen is. Het kind draagt ook het shirt met het motto A’k jou nie aar. Er volgt een groot feest met het afschieten van een confettikanon, "vertelt Dols

  Het hele stuk >> :  https://www.bndestem.nl/roosendaal/bsc-soccer-academy-voetbalt-mee-in-roosendaalse-optocht~a488cd88/